Tražimo volontere za 34. Tjedan suvremenog plesa!

34. tjedan suvremenog plesa ove godine održava se od 27.05.-04.06.2017. godine na nekoliko lokacija u centru grada Zagreba.

Pozivamo sve zainteresirane osobe koje imaju vremena u tjednu prije te tokom festivala da se prijave za volontiranje i pomognu u organizaciji festivala.

Potrebna nam je pomoć volontera kako bismo uspješno realizirali cjelokupan program, a zauzvrat se možete družiti s drugim ljubiteljima plesa, svjetski poznatim plesačima i koreografima, pogledati poneku plesnu predstavu i biti dio jednog od najstarijih hrvatskih festivala.

Tražimo volontere koji su spremni i imaju vremena volontirati u navedenim terminima, a u sklopu organizacije programa: dijeljenju promotivnog materijala, PR i fotografiranju, volontiranja na predstavama koje se održavaju u teatru &TD, kazalištu Gavella, Muzeju suvremene umjetnosti i drugim lokacijama.

Raspored volontiranja napravit će se s obzirom na mogućnosti svakog volontera.

Prijave za volontiranje otvorene su do ponoći 19.05.2017. godine.

Orijentacijski sastanak svih volontera održati će se 20.05.2014 u 18:00h. Na orijentacijskom sastanku moći ćete se predbilježiti za smjene koje vam odgovaraju kao i saznati sve o volontiranju na festivalu.

Za sva pitanja obratite nam se na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili 095/4833-083

Link za prijave: http://www.danceweekfestival.com/volonterform