36. TJEDAN SUVREMENOG PLESA TRAŽI VOLONTERE!

Voliš ples? Imaš vremena? Želiš volontirati? Zanima te organizacija i produkcija festivala?

36. tjedan suvremenog plesa ove godine održava se od 04.06.-11.06.2019. godine na nekoliko lokacija u centru grada Zagreba. Pozivamo sve zainteresirane osobe, ljubitelje plesa koji imaju vremena u tjednu prije te tokom festivala da se prijave za volontiranje i daju svoj doprinos u organizaciji festivala. 
Potrebna nam je pomoć volontera kako bismo uspješno realizirali cjelokupan program, a zauzvrat dobivate mnogo zabave, pozitivne atmosfere, druženja s drugim ljubiteljima plesa, svjetski poznatim plesačima i koreografima, pogledati izuzetne plesne predstave i biti dio jednog od najstarijih hrvatskih festivala.  

Tražimo volontere koji su spremni i odgovorni te mogu izdvojiti nešto vremena u navedenim terminima, a u sklopu organizacije programa: dijeljenju promotivnog materijala, PR i fotografiranju,  volontiranja na predstavama koje se održavaju u Zagrebačkom plesnom centru, Zagrebačkom kazalištu mladih, Hrvatskom Narodnom Kazalištu i drugim lokacijama. Raspored volontiranja napravit će se s obzirom na mogućnosti i dostupnost svakog volontera.

Prijave za volontiranje otvorene su do ponoći 19.05.2019. godine. Orijentacijski sastanak svih volontera održati će se 25.05.2019. u 18:00h.

Na orijentacijskom sastanku moći ćete se predbilježiti za smjene koje vam odgovaraju kao i saznati sve o volontiranju na festivalu.


PRIJAVNICA ZA VOLONTIRANJE

Ime i prezime:
obavezno
Koliko godina imate?
obavezno
Adresa (ulica i broj):
obavezno
Grad:
obavezno
E-mail:
obavezno
Broj mobitela:
obavezno
Kojim se jezicima aktivno služite (u govoru i pismu)?
obavezno
Imate li dodatnih znanja ili hobija poželjnih za TSP volontera? (znate li lektorirati tekstove, fotografirate ili se snalazite u html-u…)
Jeste li do sada volontirali na nekom od prošlih TSP-a?
obavezno
Da
Ne
Jeste li volontirali na nekim drugim kulturnim događanjima?
obavezno
Da
Ne
Ukoliko jeste, na kojim događanjima i kakve ste zadatke obavljali?
kratki opis:
Koliko vremena imate za volontiranje i u kojim terminima? (Molimo realnu procjenu):
obavezno


Sva dodatna pitanja ili prijedloge možete nam poslati na volontiranje@dancewekfestival.com.